Uitnodiging aan de nieuwe Voorzitter van Bouwend Nederland

Geachte heer Verhagen,

eerst willen we u feliciteren met uw nieuwe baan. Voorzitter van Bouwend Nederland is een prestigieuze uitdaging. In de huidige markt zult u zelf beseffen dat u de taak van crisismanager heeft aanvaardt, waar hoop en maakbaarheid veel van u verwachten.

U zult als een vader en leermeester afwegingen moeten maken: de zorg voor een ziek en volwassen kind in een wereld en samenleving die andere eisen stelt aan kinderen.

U zult als een ridder te werk moeten gaan: wetend wie uw huidige opdrachtgever is en afwegen hoever u wilt gaan met het verdedigen en beschermen, adviseren en vechten voor het hogere doel.

Bouwend Nederland, een brancheorganisatie van (verleden) invloed. U was erbij betrokken toen de topsectoren van Nederland bepaald werden. De bouw zat er niet bij. Was dit een vooruitziend besluit?

Mogen we van u verwachten dat uw toekomstige ontwikkelingen en behoeften meeneemt in het revitaliseren van een subsector?

Bouwend Nederland was op zoek naar een politieke voorzitter. Wat dat ook moge heten, we willen u een gratis opleiding cadeau aanbieden voor uw nieuwe baan. Eentje, waardoor u in staat bent politiek, bouw, gezondheid, energiebesparing, milieu en de belangen van mensen en het mkb in harmonie te ontwikkelen, uit te bouwen en tot een bloeiende branche te ontwikkelen voor nu en de toekomst.

Het cadeau betreft een postacademische opleiding Bouwbiologie IBB/IBN die u in uw avonduren in eigen tempo kunt volgen. U bepaalt zelf wanneer u hiermee wilt beginnen. U komt tijdens de twee verplichte seminars in contact met mensen die u niet alledaags spreekt, maar die u wel iets te vertellen hebben. U wordt getriggerd en uitgedaagd door nieuwe inzichten en andere benaderingen van de bouw. Maar u mag zelf ook uitdagen en triggeren door uw eigen achtergrond.

Een niet te missen kans voor u als toekomstig leider van een subsector. We zijn ervan overtuigd dat deze inzichten en benaderingen u in staat kunnen stellen om van de subsector weer een topsector te maken: voor Nederland en internationaal.

We zien uw inschrijving graag tegemoet!

Met vriendelijke groet

Instituut voor Bouwbiologie + Ecologie Benelux IBB

http://www.bouwbiologieibb.com

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: